diumenge, 2 de gener del 2011

Divendres, dia 5 de novembre de 2010

Avui acabem la làmina de ceres que varem deixar preparada. Havia quedat difuminada i na Carmen ens diu que el proper pas és fer-hi noves separacions a sobre amb la cera de color blanc. Faig les ratlles un poc gruixudetes per tal que es vegin millor. Després hem d’emplenar novament els espais resultants amb ceres de colors diferents, intentant no usar els colors que estan a sota difuminats.

Un cop acabada hem d’agafar un tap de boli “Bic” i, amb la punta, traçar a mà alçada dos cercles, dos triangles i dos quadrats. Després hem d’escollir una de cadascuna d’aquestes formes i buidar-les de cera ajudant-nos amb el tap, que té forma de pala. D’aquesta manera quedarà un cercle, un triangle i un quadrat buits de cera i, per contra, un cercle, un triangle i un quadrat plens.



Aquesta làmina m’ha quedat bastant desastrosa... No es veu gaire l’efecte que volíem aconseguir. No sé si es degut a la combinació de colors que he fet, o a que la quantitat de cera no era l’adient, a què no hagi difuminat bé, etc. En fi, les formes buides no ressalten gaire més que les plenes. No sé que ha pogut fallar. En canvi, crec que la làmina de na Pili ha quedat estupenda perquè es veu molt la diferència. M’encanta com li ha quedat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada